Ayan Nayak
View Profile

Test Ur Knowledge @ 4:30 Pm Today

Ayan Nayak at 03:49 PM - Feb 13, 2014 ( ) Views: 705

1

Starts @ 4:30 Pm

Ends @ 4:42  Pm..

10 Multiple Choice Questions.......

Most Easy Question Paper!!



From: Ayan Nayak at 04:30 PM - Feb 13, 2014( )


Which of the following terms represents an upper price limit for a stock,   based on the quantity of willing sellers? 
 
  a)  Trendline. 
  b)Channel.
  c)  Resistance. 
  d)Support.                                       
 
The daily high price is represented on a candlestick chart by the: 
 
    a)shadow.
    b)channel.
    c)trendline.
    d)real body.                                     
 

The daily opening price is represented on a candlestick chart by the: 
 
   a)trendline.
    b)real body. 
   c)shadow. 
   d)channel.                                                
 
Which of the following do technical analysts believe is a lower bound on a stock’s price? 
 
    a)Moving average.
    b)Trendline.
    c)Shadow.
    d)Support.
    e)Resistance.                                                  
 

 
Which of the following is a sentiment indicator? 
 
    a)Odd-lot trading.
    b)Relative strength ratio.
    c)Trendline.
    d)Advance-decline line.                                           
 

Which of the following is a breadth indicator? 
 
    a)Channel.
    b)Advance-decline line.
    c)Put/call ratio.
    d)Odd-lot trading                                                     
 

 
On which of the following does a hammer sometimes appear? 
 
    a)Candlestick chart.
    b)Bar chart.
    c)Point-and-figure chart.
    d)Moving average chart.                                     
 

 
The number of stocks hitting new 52-week highs is a(n): 
 
    a)breadth indicator.
    b)sentiment indicator.
    c)intermediate trend indicator.
    d)primary trend indicator.                                            
 

 
Which type of chart includes daily high price, low price, opening price, and closing price? 
 
    a)Candlestick chart.
    b)Point-and-figure chart.
    c)Moving average chart. 
   d)Bar chart.                                                                      
 

 
Which of the following contains the real body? 
 
    a)Bar chart.
    b)Point-and-figure chart.
    c)Moving average chart.
    d)Candlestick chart.                                                      
 



From: Ayan Nayak at 04:51 PM - Feb 13, 2014( )


Answers....

C A B D A B A A A D



From: Ayan Nayak at 04:54 PM - Feb 13, 2014( )


Top Scorer ....

Sanjaya Dora / Leena Ji....(Same Score)

Nanesh Varma....

 


(1 to 13 out of 13) - Latest Replies on Top | First | << Previous | Next >> | Last |
Karan Sharma at 05:15 PM - Feb 13, 2014 ( )

Bhai..
Don't say me  sorry..
It was not my aim.
But...
Don't ignore me .
Aim is.....:-)

Ayan Nayak at 05:06 PM - Feb 13, 2014 ( )

Sorry Karan Saab..

I cudnt notice ur msg....

Better Next Time On Time.....;))

Karan Sharma at 05:00 PM - Feb 13, 2014 ( )

Ayan ji..
Ye kah do ki aapka score ni mana jayega kyonki maine answer sheet late submit karwayi..
Agli baar to first ranker m hi hounga.

Leena Sebas at 04:52 PM - Feb 13, 2014 ( )

sentimental  indicator seems advance decline ratio

bound on stock price may be support.

these two gone wrong it seems

Ayan Nayak at 04:52 PM - Feb 13, 2014 ( )

Nanesh Ji...

Not A Problem...

Till Now u have been top scorer twice....

Karan Sharma at 04:51 PM - Feb 13, 2014 ( )

CABDCAAABD
Plzz post my marks..!

Nanesh Verma at 04:49 PM - Feb 13, 2014 ( )

Imeendari Ke Hai Bhai...

Buhat Hai 5 !!!

Ayan Nayak at 04:49 PM - Feb 13, 2014 ( )

Leena Ji.....Scored 7/10....

Ayan Nayak at 04:47 PM - Feb 13, 2014 ( )

Nanesh Ji....Scored 5/10..

Ayan Nayak at 04:45 PM - Feb 13, 2014 ( )

Sanjaya Ji Scored 7/10.....

His Highest Till......

Cud be thread's Highest Too.....;)

Leena Sebas at 04:38 PM - Feb 13, 2014 ( )

1-c

2-a

3-b

4-c

5-b

6-b

7-a

8-d

9-a

10-d

Nanesh Verma at 04:38 PM - Feb 13, 2014 ( )

C C D D A B C D B D.....

Sanjaya Dora at 04:36 PM - Feb 13, 2014 ( )

CABDDAABAD

1 to 13 out of 13

Login to participate in discussion.

Recently Discussed Posts of Ayan Nayak

Nifty. (2)
Nifty Intra (3)
Nifty. (5)
Nifty. (3)
Nifty (Advance) (1)
Nifty (3)
Nifty (1)
Upl (2)
Infy (1)
Tata Motors (1)



Top Gainers

SPL INDUSTRIES LIMITED 48.60 5.80 (13.55%)
SMARTLINK HOLDINGS LTD 108.50 11.60 (11.97%)
GOLDIAM INTERNATIONAL LTD 130.50 13.05 (11.11%)
MUKAND LTD. 51.90 3.70 (7.68%)
DHUNSERI PETROCHEM LTD 93.50 6.60 (7.59%)
PIL ITALICA LIFESTYLE LTD 9.25 0.65 (7.56%)
SANWARIA CONSUMER LIMITED 6.70 0.45 (7.20%)
XCHANGING SOLUTIONS LTD 48.70 3.15 (6.92%)
RITES LIMITED 293.40 17.50 (6.34%)
AGRI-TECH (INDIA) LIMITED 56.95 3.20 (5.95%)



Top Losers

EMAMI INFRASTRUCTURE LTD 64.30 -12.45 (-16.22%)
RELIANCE CAPITAL LTD 73.75 -10.70 (-12.67%)
JET AIRWAYS (INDIA) LTD. 81.05 -10.85 (-11.81%)
BSL LTD 30.85 -3.60 (-10.45%)
SINTEX PLASTICS TECH LTD 9.00 -1.00 (-10.00%)
VASWANI IND LTD 8.80 -0.90 (-9.28%)
PRIME SECURITIES LIMITED 35.00 -3.55 (-9.21%)
GPT INFRAPROJECTS LTD 51.00 -5.10 (-9.09%)
SAKUMA EXPORTS LIMITED 21.75 -2.10 (-8.81%)
SYNGENE INTERNATIONAL LTD 322.00 -30.05 (-8.54%)